گوگل یکی از شناخته ترین و بزرگترین شرکت های حوزه اینترنتی است که برای همه ما شناخته شده است و هر روزه ما با این غول اینترنتی سرو کار داریم و بیشترین سوالات و پیدا کردن مطالب و علایق ما با جستجوگر این شرکت شروع میشود
گوگل سرویس های متنوعی دارد و مدتهاست فراتر از موتور جستوجو عمل کرده است و امروزه در هر جایی از اینترنت رد پایی از گوگل موجود است. از گوگل بدون حساب کاربری هم میتوان استفاده کرد ولی اگر از استفاده کننده های سرویس ایمیل این شرکت جیمیل یا دارندگان گوشی اندروید هستید و یا از سرویس های دیگر استفاده میکنید حتما حساب کاربری در این شبکه دارید.
باید بدانید اگر کاربر گوگل هستید و حساب کاربری دارید گوگل اطلاعات فراوانی از ما دارد اطلاعاتی که خود ذخیره کرده ایم و اطلاعاتی که موقع ثبت نام به عنوان خط مشی رازداری اجازه دسترسی داده ایم و قبول کرده ایم و این اطلاعات در سرور های گوگل به صورت خصوصی ذخیره میشود.
اطلاعات همچون جستوجویی که انجام میدهیم ویدیویی که در یوتیوب تماشا میکنید،اگر از مرورگر کروم استفاده میکنیم تاریخچه در پروفایمان ذخیره خواهد شد. مهم نیست آیفون داشته باشید و یا گوشی اندرویدی، اطاعتات موقعیت مکانی ما را دارد اگر از نقشه گوگل استفاده میکنید مسیر ها و جاهایی که بودیم از مبدا تا مقصد سفر هایمان و تمام مسیرهایی ، نرم افزار های نصب شده و نرم افزار های استفاده شده در تلفن همراه ما، که میتوانید در حساب کاربری خود این اطلاعات را مشاهده کنید.
باید بدانید اگر کاربر گوگل هستید و حساب کاربری دارید گوگل اطلاعات فراوانی از ما دارد اطلاعاتی که خود ذخیره کرده ایم و اطلاعاتی که موقع ثبت نام به عنوان خط مشی رازداری اجازه دسترسی داده ایم و قبول کرده ایم و این اطلاعات در سرور های گوگل به صورت خصوصی ذخیره میشود.
اطلاعات همچون جستوجویی که انجام میدهیم ویدیویی که در یوتیوب تماشا میکنید،اگر از مرورگر کروم استفاده میکنیم تاریخچه در پروفایمان ذخیره خواهد شد. مهم نیست آیفون داشته باشید و یا گوشی اندرویدی.
اطاعتات موقعیت مکانی ما را دارد اگر از نقشه گوگل استفاده میکنید مسیر ها و جاهایی که بودیم از مبدا تا مقصد سفر هایمان و تمام مسیرهایی ، نرم افزار های نصب شده و نرم افزار های استفاده شده در تلفن همراه ما، که میتوانید در حساب کاربری خود این اطلاعات را مشاهده کنید.
این دادههایی را به صورت خصوصی نگهداری و عمومی تلقی نمشود
شاید متوجه شده اید ما چیزی را جستجو میکنیم گوگل کلماتی را برای ما پیش بینی میکند و بیشتر مواقع پیشبینی درستی انجام میدهد و یا در سفر هستید، و یا رستوران را جستجو میکنید رستوران همان منطقه را برای ما نشان میدهد، چون میدادند کجا هستید و یا تبلیغات را به ما نشان میدهد که به ما مربوط است پس این اطلاعات برای ما هم کاربردی دارد.
چه اطلاعاتی خصوصی به صورت عمومی است و چه اطلاعاتی خصوصی
پنجره مرورگر را باز کرده و به آدرس صفحه اکانت گوگل خود بروید
وارد حساب گوگل شوید قسمت اطلاعات شخصی(Personal info) را انتخاب کرده و اطلاعات وارد شده خود را مرور کنید. میتوانید اطلاعات و یا عکس خود را تغییر داده و یا حذف کنید مثلا اطلاعات تاریخ تولد، نام، جنسیت، ایمیلهای دیگر و شماره تلفن.
اگر میخواهید ببینید چه اطلاعاتی از شما به صورت عمومی منتشر میشود، به پایین صفحه رفته و قسمت: رفتن به درباره من (Go to About me) . را انتخاب کنید.
در این صفحه، شکلی روبروی هر آیتم دیده میشود. این آیتمها عبارتاند از( قابل مشاهده توسط دیگران) و یا lock icon( قابل مشاهده تنها توسط شما).میتوانید ، اطلاعات وارده به صورت عمومی و خصوصی تنظیم میشود.
آیا باید نگران این موضوع بود؟
اگر نگران این موضوع هستید و حریم شخصی برای شما مهم است نمیخواهید این اطلاعات ذخیره شود و یا یک حساب مشترک دارید و دیگران این حساب را میتوانند استفاده کنند نگران نباشید. چون گوگل برای این موضوع راه حل دارد و میتوانید از طریق داشبورد اکانت گوگل خود این گذینه ها را غیر فعال کنید
بررسی اطلاعات گوگل و فعالیت آنلاین
اگر میخواهید اطلاعات و دادههایی که که گوگل از ما دارد را مشاهده، و بررسی و حذف کنید و غیر فعال یا حذف خودکار پس از مدتی انجام شود، وارد حساب گوگل شوید قسمت و data personalization (داده ها و شخصی سازی) را انتخاب کنید.
گاهی میخواهید که شخصی خود داشته باشید، اما از آن سو نمیخواهید که شخصیسازیهای جستوجو و نقشه گوگل شمت تحت تأثیر قرار گیرند حذف خودکار برای دادههای خود پس از ۳ ماه را فعال کنید.
اگر شخصیسازی سرویسهای گوگل هیچ اهمیتی برایتان ندارد پس تمامی دادهها را پاک کرده و ردیابی گوگل مپس را نیز غیرفعال کنید. برای اکثر سرویسهای گوگل، شما هیچ تغییری ملاحظه نخواهید کرد.
وارد اکانت گوگل خود شده و Data & Personalization (داده ها و شخصی سازی) را از نوار ناوبری انتخاب کنید.
برای مشاهده فهرستی کامل از تمام فعالیتهایی که گوگل ثبت کرده، به بخش Activity controls (کنترل فعالیت ها) رفته و Web & App Activity (فعالیت های وب و برنامه ها) را انتخاب کنید.
اگر میخواهید گوگل ردیابی جستوجوهای وب و تصاویر، تاریخچه مرورگر، جستوجوهای نقشه و مسیرها و تعاملات با گوگل اسیستنت را متوقف کند، تیک هر دو بخش را بردارید.
روی Manage Activity ( مدیریت فعالیت ها) کلیک کنید. این گزینه تمامی اطلاعاتی را که گوگل از حساب کاربری شما از روز نخست جمعآوری کردهاست، نمایش میدهد.
برای تنظیم حذف خودکار این دادهها پس از هر ۳ یا ۱۸ ماه، Choose to delete automatically (حذف خودکار) را انتخاب کرده و بازه زمانی مورد نظر خود را انتخاب کنید. گوگل دادههای قدیمیتر از بازه زمانی مشخص کرده را حذف میکند.
برای مثال اگر گزینه ۳ ماه را انتخاب کنید، تمامی دادههای قدیمیتر از ۳ ماه پیش حذف خواهند شد.
اگر ترجیح میدهید که بخشی از فعالیتهای ثبت شده خود را بهطور دستی حذف کنید، در نوار ناوبری (فیلتر کردن Delete activity by را انتخاب کرده و یکی از گزینههای Last hour، Last day، All time یا Custom range را انتخاب کنید.
پس از انتخاب حذف خودکار یا دستی اطلاعات ثبت شده، پاپآپی نمایش داده شده و از شما خواهان تأیید درخواست مورد نظر خواهد بود. برای تأیید Delete یا Confirm را بزنید.
برای اطمینان از عملکرد تنظیمات جدیدتان میتوانید در قسمت فعالیت ها و برنامه تغییرات را مشاهده کنید.
دسترسی به اطلاعات و تاریچه ثبتشده مکانها
برای مشاهده فهرستی کامل از تمام فعالیتهایی که گوگل ثبت کرده، وارد حساب گوگل شوید به بخش Activity controls (کنترل فعالیت ها) رفته و Location History ( سابقه مکان) را انتخاب کنید.
اگر میخواهید گوگل ردیابی مکان شما را متوقف کند، دکمه این صفحه را خاموش کنید.
در همین قسمت روی Manage Activity (کنترل فعالیت ها) کلیک کنید. در صفحهای جدید تمامی اطلاعات مکانی خود را روی یک نقشه مشاهده خواهید کرد. این صفحه شامل مکانهایی که بازدید کردهاید، مسیرهایی که طی کردهاید بههمراه تعداد و تاریخ دفعات هر بازدید است.
آموزش کاملی هست خیلی ها هستند بدون اطلاع ایمیل را کسی درست میکنه واسشون و خبر ندارند